donderdag 17 oktober 2013

Babymutsjesbestelling

Van een lieve collega kreeg ik de vraag of ik vier babymutsjes wilde maken voor vier baby's die in haar omgeving geboren zouden worden, twee meisjes, één jongen en één verassing!

dinsdag 15 oktober 2013

Regenboogonderzetters


Door alle onderzetters die ik aan het haken was, wilde ik ook nieuwe onderzetters voor mezelf haken. Ik had een patroontje gevonden, maar heb dit zelf omgedraaid tot deze vrolijke onderzetters. Ben er zelf erg blij mee!

zondag 13 oktober 2013

Herfst!

 Voor een lief klein meisje en een stoere jongen mocht ik voor de komende herfst sjaals en mutsen haken. Het meisje wist precies wat ze wilde, gaf dit duidelijk aan en haar wensen heb ik uitgevoerd. Ze zijn gehaakt van Stylecraft DK. Het garen haakt heerlijk, maar piept wel vaak, net als het garen van de zeeman. Dus ik stap nog niet over!

vrijdag 11 oktober 2013

Knopenschilderijen

Door Pinterest kom ik op heel veel ideeën, waaronder deze. Ik had al veel knoopjes verzameld via Etsy, maar door een actie bij de Action had ik voor een klein prijsje een doos vol knopen <3

Ze hangen nu boven ons bed, de T. van mijn naam, de R. van Robert mijn vriend en het hartje, voor onze liefde!




woensdag 9 oktober 2013

Onderzetters

Een hele tijd geleden had ik de onderzetters al gehaakt, heb ze afgelopen week even afgemaakt. Dus afgehecht en een gekleurd randje erop gehaakt. Ik heb ze gemaakt om te verkopen, dus als je iets leuks ziet of wensen hebt, graag mailen!






maandag 7 oktober 2013

Een boel sleutelhangers

Omdat mijn voorraadje sleutelhangers aardig was geslonken, heb ik tijdens het sporten met wat restjes katoen wat nieuwe gemaakt. Ik heb de standaard bloemetjes gehaakt, welke ik eerder gehaakt hebt. Maar ook heb ik het hartjes patroon gebruikt van Karin aan de Haak. Ook heb ik zelf nog iets uitgeprobeerd met garen en daarachter vilt gelijmd, zodat het vulsel niet door de gaatjes naar buiten komt. Van deze laatste zullen er nog meer volgen!




zaterdag 5 oktober 2013

Groene grannydeken

 Hij heeft een tijdje klaar gelegen om op de foto te komen, maar steeds geen tijd of zin gehad om mij er toe te zetten. Maar hier is hij dan, een groene grannydeken!

De laatste toer zijn allemaal stokjes in het achterste lusje gehaakt.


donderdag 3 oktober 2013

Rondjesdeken

 Door lieve tweeps en haaksters heb ik aardig wat kleurtjes Baby Soft kunnen sparen, heb met een aantal van deze een lief babydekentje gehaakt. Hij is heerlijk zacht en lekker vrolijk door de kleurtjes, ben er zelf erg blij mee!