vrijdag 16 december 2011

Granny Square sprei!

Ik ben begonnen met haken door alle schitterende foto's op haakblogs en heb toen de haaknaalden van mijn moeder van zolder gehaald. Via youtube ben ik gaan oefenen, ontzettend veel oefenen. Al die prachtige kleurige spreien lokten me! 

En toen begon ik met granny squares, voor een eigen sprei. Maar wat een vierkantjes, wat een katoen en wat een werk! Maar ook, wat een geweldige verslaving! Nu heb ik 400 granny's gehaakt met haaknaald 3 en catania katoen. Catania in 10 verschillende kleuren, elke granny 4 toeren. Vervolgens ben ik alle granny's aan elkaar gaan haken met zwarte Catania en ik ben bijna klaar! Nog 50 vierkantjes eraan haken, een randje en dan alle zwarte draadjes afhechten. Dan is hij in totaal 200 cm bij 200 cm. Misschien ga ik hem nog voeren omdat ik al die vierkantjes wel vind tochten.Nu al ben ik trots op de sprei en bij elk stokje word ik een stukje meer verliefd.
Zie hier het resultaat tot nu toe!4 opmerkingen:

  1. Wow dat is echt een heel karwei geweest maar dat het verslavend werkt kan ik alleen maar bevestigen.Ik ga je volgen. Veel blogplezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waw-super gaaf-je sprei. Ik kan veel maar haken NIET. Ik ben jaloers. Welkom trouwens als volgster op mijn blog! Mooie avond nog met hart&ziel toegewenst door Sil en tot volgs.

    BeantwoordenVerwijderen