donderdag 28 maart 2013

Waar ben ik nu mee bezig?

Ik heb deze week een andere deken afgemaakt, eentje die eigenlijk voor april was, maar denk dat het nog wel lukt om nog een deken voor april af te maken. Hij komt deze week op mijn blog.

Ik ben iemand die met 10 verschillende haakprojecten tegelijk bezig is, kleintjes en groten. Het is net waar ik zin in heb en ik begin ook snel met iets nieuws. Er is ook zo'n gigantische lijst met allemaal dingen die ik wil maken! In deze post een paar dingen waar ik op dit moment mee bezig ben. 


De bovenste foto zijn granny's voor een hele grote sprei met ongeveer 504 vierkantjes, die ik voor mijn schoonmoeder aan het haken ben. Ik heb geen einddatu voor dit project, dus ik doe het overal tussendoor. De deken wordt volledig gemaakt van Catania met een klein beetje Phildar cotton 3.

Ook ben ik bezig met een omslagdoek/sjaal voor mezelf, voor in het voorjaar. Ik heb nog even om het te haken, het blijft helaas in Nederland nog wel even koud. Hij wordt gehaakt van Phildar cotton 3 garen, kleur violet met haaknaald 3,25.


De roze met lichtroze sprei wordt een babydekentje, dezelfde als deze. Ik haak hem alleen van twee andere kleurtjes. Ook de onderste foto wordt weer zo'n babydekentje. Van die hoeven alleen de draadjes nog afgehecht te worden en het laatste randje gehaakt.

De grote roze granny's met de witte bloem erin, ga ik denk ik ook gebruiken voor een deken. Een iets grotere als de andere twee babydekentjes, iets ideaals voor in de wieg ofzoiets. Maar even zien hoe dat project vordert.

Er komen foto's van alle eindresultaten natuurlijk!

1 opmerking: