zondag 30 december 2012

2013

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne kerst hebben gehad, ondanks het treurige regenachtige weer. Hier slaat de hagel nu tegen de ramen, niks aan. Ook met de jaarwisseling wordt er regen voorspeld, erg jammer. Wij blijven dit jaar eens thuis, eerste keer met de poesjes en we willen zien hoe ze er op reageren. Ook de eerste keer in ons eigen huisje en we maken er samen een feestje van.

Begin dit jaar heb ik mijn project 366 dagen project al opgegeven omdat ik zo ontzettend veel granny's haakte buiten de granny's van dat project. Ik denk dat ik dit jaar meer dan 1000 granny's heb gehaakt, een deken voor mijn zusje, deken voor een neefje, heel veel granny's voor grannyswaps en de grannykring! 


Doordat ik heel veel granny's heb liggen, onder andere de granny's van het 366 dagen project, wil ik dit jaar elke maand een deken af hebben. Het maakt niet uit of alle granny's nog gehaakt moeten worden, alle granny's alleen aanelkaar moeten, er alleen draadjes afgehecht moeten worden of dat er alleen een randje gehaakt moet worden, 12 dekens moeten af dit jaar, 1 elke maand. 

Iedereen een fijne jaarwisseling een super creatief 2013!

1 opmerking:

  1. Geweldig voornemen! Toi toi toi, ik ben nieuwsgierig naar de mooie dekens :-) Een superfijne oudejaarsavond gewenst met je vriend en de poesjes :-) En we wensen jullie een fantastisch 2013!
    Veel liefs!

    BeantwoordenVerwijderen